Κοπή πίτας 2020 (26-1-2020 Κτήμα ΟΡΕΙΝΟ)

ΟΡΕΙΝΟ_03Ο «Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύνδεσμος οι Αγ. Κύριλλος & Μεθόδιος», έκοψε την πίτα του στις 26/1/2020, στο κτήμα ΟΡΕΙΝΟ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 250 μέλη και φίλοι του συλλόγου. Την πίτα ευλόγησε ο π. Σωκράτης Παπαγεωργίου, παρουσία επίσης του π. Εμμανουήλ Σέρβου, π. Ιγνατίου Μιλτιάδου και π. Αλεξάνδρου Κεφαλή. Παρέστησαν και ευχήθηκαν: ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Χάρης Δαμάσκος, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής κ. Θανάση Αυγερινού ο κ. Γιώργος. Χριστακόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος και νέος αρχηγός της παράταξης ΔΕΚΑ κ. Παν. Αναγνωστόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Δημ. Δαμάσκος, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Παιδείας κ. Ι. Κατσανδρής, η κ. Γιώτα Γιαννάκου κ.ά.

Ευρεία συμμετοχή με πολυμελείς παρουσίες και των συλλόγων: Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού ΦΟΙΒΟΣ, Σύλλογος Γυναικών Ολυμπιακού Χωριού Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού, ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Ολυμπιακού Χωριού, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ και το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών, το οποίο λίγο νωρίτερα εγκαινίασε το νέο του γραφείο στο Ολυμπιακό Χωριό.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος κ. Παύλος Γεωργίου ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη συμπαράστασή τους στις δράσεις του Συνδέσμου και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις συλλογικές προσπάθειες και σε όσους ηγούνται από θέσεις ευθύνης.